Torsdagsmiddag

Glömde nämna att torsdagsmiddagen med tjejgänget var magiskt god.
Det bjöds på musslor, ungstekt lax med färsk potatis och romsås och till Dessert hade Danielle tagit med en helt fantastiskt choklad/kolatårta...mums!
Tack Kerry för den fantastiska middagen och alla tjejer för sällskapet!


Sommartider hej hej

Helgen har visat på hur den svenska sommaren brukar te sig. Det vill säga sol ena dagen, störtregn andra dagen.
Så i lördags var det strålande solsken och det traskades ner i shorts till Strandbryggan för brunsch för att inta champagne och jordgubbar.
På söndagen var det bara att kasta sig mellan vattenpölarna för att nå fram till en lunch på Foam.
Det är just denna svenska sommar och min korta semester som gör att jag inte vågar riskera att stanna kvar i ett ibland soligt Sverige. Därav den bokade Franrike besöket. Nedräkningen har börjat!


Invigt

Sådär ja, nu är sommaren och ännu en uteservering invigd. Det blev Spymlan istället för F12 terassen.
Minst sagt blandad klientel och kändes ganska mörkt men sådär musik. Plus för terassvärmarna dock, även om det var tillräckligt varmt ute. Det bjöds även på dricka. Trevligt säger vi, även fast jag är nästintill nykterist för tillfället. Det kan aldrig bli fel i goda vänners sällskap.

Mer uteserveringar åt folket!


Veckorevyn BlogAwards på turné

Nu drar Veckorevyn Blod Awards ut på turné. Först ut är Stockholm den 20:e Maj.
Jag är bortbjuden på oförglömlig tjejmiddag på torsdagen. Men min tjejkompis Ullis skvallrade att hon minsan ska fixa o trixa innan detta event.
Du kan anmäla dig till: turne@veckorevyn.com  där du skriver Stockholm i ämnesraden och skriver ditt namn + din väns namn i mailet.

Det bjuds på följande:
- Träffa dina favoritbloggar
- Lyxiga och glamorösa aktiviteter (kan någon uppdatera mig på vad detta är?)
- Shoppa trendnyheter på BikBok till bra priser
- Mingla med VeckoRevyn staben
- Magnus Wedieskog uppträder Live
- bäst av allt: goodiebag!

Först till kvarn!

20 Maj, Stockholm, BikBok, Kungsgatan 54 kl. 19-21


Spymlan premiär

Ikväll har även Spymlan sommarpremiär. Det kör igång kl. 22.00 precis som F12 terass.

För femte säsongen presenterar de både ny inredning och planlösning. Men framförallt är den stora nyheten att Humlegårdens högsta huvud Carl M Sundevall bildar en klubbtrio tillsammans med två inte helt obekanta ansikten, Spy Bars Salvatore Scappini och Hell's Kitchens Rebecca Simonsson, som i mångas ögon representerar två vitt skilda delar av Stureplan.


Terassen F12 - invigning

Så var det dags, sommaren smyger sig på och Terassen på F12 öppnar ikväll.
Brukar vara 100 kr i entré och de som är VIp är välkomna redan kl. 19 för Melkers traditionella köttkorv.

På premiären ikväll utlovas:

TERRASSEN

LEO LINDQVIST & ALEXANDRA WERNERkaosMYGGAN & NANNA BLONDELLSTOCKHOLMSNATTPELLE TAMLETHFRIENDS WITH... CASSANDRA CORNELIOFESTA MED KILLARDANDY DIGITAL & PAMELA BELLAFESTAHYPERMELONTOBIAS LIDSTRÖM24:HOURS LILL DAVIDFEED
RECORDSKORNÉL KOVACSSTUDIO BARNHUS JOLA BOLA LIEBE

SALONGEN

ANDREAS KOCK · LUCIANO LEIVA · PUTTE PONSBACH · DANIEL BECH · ÅSA PETTERSSON ·JEAN SKARSTEDT · GABRIELLA BORBÉLY · MATTIAS CARLSSONvid AIK's vinst

Min vän har precis landat från Argentina och jag fick äntligen se henne. Det blev helt enkelt en dejt på fotbollsstadion och bevittnande av slakten av Åtvidaberg utav AIK.
Vilken match! Vilken kille Miran är! Vilken glädje bland spelare! Och vilken huvudvärk jag fick...
Inte mindre än 2 ex hann jag stöta på under kvällen.

Den första fick fram ett svagt hej medan jag såg rädslan i dennes blick. Först fick även jag ett hål i magen men insåg snabbt att jag har ju det så mycket bättre idag!

Den andre var helt fantastisk som gjorde hela 3 mål under matchen och var strålande glad innan han hade spelat klart sin sista match och på väg mot VM-lägret. Jag vinkade och höll upp tummarna och han vinkade tillbaka lika glad. Så ska det vara. Bägge lyckliga på vart sitt håll. Så stolt över honom och framförallt glad för hans skull.
Heja Slovenien i VM! Typiskt Sverige att inte kvala in...


Kvällarna på Teatergrillen och Nacka J

Eftersom min långhelg blev förstörd av jobb på både fredag på lördag så bestämde min kollega och jag att vi skulle unna oss inte en, utan 2 st middagar efter jobbet.
Vilka fullträffar säger jag bara!

Först ut var Teatergrillen, som jag har sett fram emot att gå dit och äta någon gång! Jag var helt i extas att vi faktiskt skulle dit o äntligen prova. Så lite som behövs för att göra någon så glad!

Mest roliga var samtalet med min andre hälft som redan från början insisterade på att han inte skulle med (då var det sagt i början att vi skulle "bara" äta på Grand Hotel i Saltsjöbaden) eftersom han minsan var bjuden på någon form av champagnebjudning. Tills han trillade av stolen när han hörde vad han gick miste om. Hihi! Duger inte sällskapet, så får man inte ändra sig helt enkelt. Därmed basta.Dagen efter lös solen på sin klarblåa himmel. Jag hade ångest över att jobba inomhus bredvid ett pucko som trodde jag var inhyrd från Acedemedia((?) varför trodde han det???) och samtidigt missa den föreslagna båtfärden på en 55 fots yacht i skärgården... livet kan vara surt ibland.

Men det löste sig med att min kollega och jag flyttade utomhus och solade istället. Sedan bar det av till Nacka J för glass i solskenet och sedan middag på bryggan. Mys! Det kallar jag livskvalitet.

 

Långhelg

Efter en middag hos några vänner igår och nu en lång sovmorgon avklarad är det dags att ta tag i dagen. Vi rivstartar med en promenad runt Djurgården. Det måste vara den absolut vackraste utsikten i Stockholm, när man går över Djurgårdsbron och ser hela strandvägen. Varje gång ser man nya detaljer. Älskar att ha det gröna och sköna så nära mig.


Skulle du lita på dessa?

Av någon outgrundlig anledning hamnade jag på www.finest.se och på deras första sida presenterade de Ellipsekliniken och deras fantastiska botoxinjektioner. När jag tittade på kvinnorna som man skulle ge förtroendet till att förändra sitt utseende backade jag. Nej, jag skulle inte låta dem spruta in någon form av vätska i mitt ansikte... Skulle ni?


Go red?

Ja, vad tror ni? Är det dags att gå crazy o skaffa rött hår?
Funderar starkt på det. Det är ju nästan lite lila här på Cheryl Cole.
Eller så provar jag gröna linser. Är mäkta sugen på det.... hmmm...
Vad tycker ni?


9 Maj 1945

Dagen då ryssarna vann över Hitler efter att ha förlorat 26 miljoner männskor liv.

Det är vår helgdag idag.

Och jag är stolt över att vara ryss just idag.


Återförening

I fredags blev jag kallad på återförening med några gymnasievänner som jag inte har sett på 5-6 år. Helt galet och lite nervöst. För vem säger att man ska vara vänner efter alla dessa år.
Men det blev trevligt, fyllt av minnen och framför allt skön stämning med uppföljnings- och utvecklingssamtal. HUr mycket har man förändras? Hur uppfattades man då? Hur uppfattas man idag?
Jag kan iaf. pusta ut, för jag hade inte blivit så dryg som de trodde, fast jag bor i storstaden...haha!
Jag tar det som en komplimang.
Nu blir det istället lite planering för sommarens aktiviteter, för visst akn man kombinera stureplansstek och camping i skogen med några öl med gamla väner. Ge och ta. Gammalt och nytt.
Välkomna tillbaka minnen, nya och gamla!

Lady Gaga + H&M Fashion Against AIDS = sant

Nu när vi ändå är inne i Lady Gaga feber så lanserar H&M den 20:e Maj en Fashion Against AIDS kollektion där bland annat Lady Gaga inspirerade t-shirts finns med.

Är du med i H&M Club så får du delta i deras event redan den 19:e Maj i Sthlm och samtidigt få 20% rabatt på ditt köp. Även Linda Sundblad, som jag har nämt tidigare i bloggen, kommer att uppträda då.

How is in?


Vart tog lilla söta flickan vägen?

Ja, herregud. Vart tog hon vägen. Hon försvann under jord helt enkelt. Anledning? Hon gick o blev störtkär. Små rosa moln började hon hoppa på och solen lös genom det bruna håret. Hon hoppar fortfarande runt där. Men inte vill jag sluta dela med mig av alla upplevelser med er. Nu blir det bättre med uppdateringar. Lite nystart helt enkelt.

Är ni med för en summering?

Kvällen på Rose, det var där allt började och jag försvann ut i det tysta och in i kärlekens värld.

Upplevelser i korthet; besök på Gotland, besök från Gotland, spa på Sturebadet, Joel Alme spelning, årsmöten, mexikanska födelsedagsfirningar, Hallwylska musset (kan varmt rekomenderas) och Livrustkammaren (utställningen Hov och Tass)

Events: ByBarda styling, chokladprovning, TopShop med InYoung

Brunscher som avverkats: Hasseludden, Strand, Anglais, Muffin Bakery (inget att rekommendera), KMK, Kungsträdgårdens uteställen, T-Bar

Resor: Berlin och Moskva (tema: You can never overdo it in Russia)

Valborgfirande: ute på Djurgårdsbrunn, verandor brakade samman, fyrverkerier avverkades, grym musik, fantastiskt sällskap, god mat och mycket champagne från magnumflaskan på 12 liter.Okej, nu fastforwardar vi till idag.
Idag är det Fredag, Lady Gaga skall spela på Globen i 2 veckor och det är efterfest för henne bland på Hell's Kitchen. Men innan dess så blir det förmodligen en återförrening med den bästa gymnasiegänget som jag inte sett på 6-7 år. Lite nervöst är det faktiskt!

Ha en grym helg!

Over and out!

RSS 2.0